آسانسور فعال

فروش، تعمیر و نصب آسانسور

آسانسور فعال

فروش، تعمیر و نصب آسانسور

اجزای اصلی آسانسور شیب ‌دار

بهترین نوع آسانسور شیب دار

آسانسور شیب‌ دار از چند بخش اصلی تشکیل شده که هرکدام نقش مهمی در عملکرد صحیح آن دارند. یکی از این اجزا، پلتفرم است که برای حمل فرد یا تجهیزات طراحی شده و معمولاً سطحی ضد لغزش دارد تا ایمنی را افزایش دهد. این پلتفرم می‌تواند به ‌راحتی بالا و پایین برود و در صورت نیاز به حالت عمودی جمع شود.

ریل یا مسیر حرکت، از اجزای کلیدی دیگر است که پلتفرم روی آن حرکت می‌کند. این ریل معمولاً از آلیاژ هایی مانند فولاد یا آلومینیوم ساخته می‌شود. بیشتر آسانسور های شیب ‌دار از سیستم رانش پینیون و دنده برای حرکت پلتفرم استفاده می‌کنند. همچنین، سیستم ترمز خودکار برای ایمنی بیشتر طراحی شده تا پلتفرم هنگام رسیدن به مقصد، به‌طور ایمن متوقف شود. این فناوری در مکان ‌های مختلف، مانند ساختمان‌های عمومی و پارک‌ ها کاربرد زیادی دارد و برای افرادی که محدودیت حرکتی دارند یا از ویلچر استفاده می‌کنند، مناسب است.

  

انواع آسانسور شیب‌ دار

آسانسور شیب ‌دار انواع مختلفی دارد که هرکدام برای کاربرد خاصی طراحی شده‌اند:

1.سیستم کششی (Cable-based):

این نوع آسانسور با استفاده از کابل‌ های کششی و موتور های الکتریکی حرکت می‌کند. برای شیب‌ های ملایم تا متوسط مناسب است و به دلیل هزینه مناسب و سازگاری بالا با محیط‌های مختلف، کاربرد زیادی دارد.

2.سیستم دنده‌ای (Rack and Pinion):

در این سیستم، دنده ‌ها حرکت آسانسور را کنترل می‌کنند. این نوع آسانسور برای شیب‌ های تند مناسب است و معمولاً در مکان‌ هایی با زاویه زیاد، مانند مناطق کوهستانی یا پارک ‌های تفریحی، استفاده می‌شود.

3.سیستم هیدرولیکی:

این آسانسور برای جابه‌جایی بار های سنگین و شیب ‌های کوتاه طراحی شده است. سیستم هیدرولیکی با فشار روغن کار می‌کند و اغلب در محیط ‌های صنعتی یا پروژه ‌های ساختمانی کاربرد دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد