قیمت انواع آسانسور تک نفره به تمامی عواملی که در فوق اشاره کردیم، بستگی دارد. مدل کابین آسانسور، سیستم های تابلو فرمان، قطعات برق رسانی، تجهیزات و اتصالات بالابری، متریال در کابین آسانسور، قیمت روز تجهیزات بالابری، همگی در قیمت گذاری این محصولات نقش دارند. پرکاربردترین مواد اولیه برای طراحی کابین آسانسور تک نفره، شیشه و یا ورق های فولادی براق یا استیل است. هر کدام از این مواد، قیمت متفاوتی دارند. آسانسورهای شیشه ای، جذاب تر و زیباتر هستند و برای داخل خانه ها، در اولویت مشتریان قرار دارند. آسانسورهای لوکس، گران تر هستند. شما می توانید قیمت روز آسانسور تک نفره را از کارشناسان فروش ما استعلام بگیرید.
موارد کاربرد آسانسور تک نفره
از آسانسورهای تک نفره برای رفت و آمد افراد در داخل خانه های چند طبقه استفاده می شود. بر اساس ظرفیت تحمل بار در کابین آسانسور، گاهی می توان علاوه بر نفرات، برخی وسایل را نیز با آنها حمل کرد. این تجهیزات، بالا و پایین رفتن بین طبقات یک خانه یا واحد اداری بزرگ را تسهیل می سازند.
نحوه کارکرد آسانسورهای تک نفره
آسانسورهای تک نفره به نیروی کمتری برای حرکت نیاز دارند، بنابراین عمدتاً از مدل آسانسورهای هیدرولیکی انتخاب می شوند. نیروی برق برای حرکت کابین آسانسور از طریق یک موتور قوی تأمین می شود. فشار هیدرولیکی باعث بالا یا پایین رفتن کابین می شود. عملکرد آسانسورهای کششی بر اساس کشش طناب ها و در آسانسورهای پنوماتیکی نیز ، نیروی حاصل از اختلاف فشار هوای تخلیه شده بالای کابین و فشار اتمسفر است.
هزینه سرویس و نگهداری آسانسورهای تک نفره
هزینه های سرویس آسانسور تک نفره، تعمیرات و نگهداری و بازرسی های دوره، تا حد امکان محدود است. این آسانسورها دارای قطعات کمتری هستند و چون دوام و کیفیت بالایی دارند، به میزان قابل توجه، هزینه های تعمیرات و نگهداری را کاهش می دهند. استهلاک قطعات این آسانسورها در حداقل اتفاق می افتد. به همین دلیل توصیه شده است بسته به میزان استفاده از آن، هر 3 یا 4 ماه یکبار برای سرویس دوره ای و نگهداری آنها اقدام نمایید.